Livsgnisten Frivillig Prisen

Tirsdag den 2. marts blev 2 æbletræer plantet sammen med de andre 8. som var plantet i efteråret 2020.

Det blev Gitte Ahrens og Hanne Svenstrup Jensen som foretog det at plante 2. æblesorter. Gitte Ahrens plantede Siddinge æbletræet og Hanne Svenstrup Jensen plantede Bella de Boskop træet.

Efter at træerne var plantet var der et lille arrangement hvor der blev uddelt en Frivillig Pris. den først som sagde noget var Henning Lundhøj som først takkede Tue og Marianne Poulsen for den støtte til Livsgnisten-Odsherred som havde fremstilledt frivillig Vasen samt logoet. Marianne Poulsen fik overrakt en buket blomster som tak. Derefter fik Hanne Svenstrup Jensen overrakt frivillig prisen for 2020, som skulle havde været overrakt til Livsgnistens generalforsamling i Marts måned 2020, men grunnet Coronaen blev det først nu at der var lejlighed til det.

Derefter blev det John Witzel til at overrække frivillig prisen for 2021, det blev Gitte Ahrens som fik prisen i år, grundet det store arbejde hun gør for de demente og deres pårørende.

Marianne Poulsen fortalte lidt om hvordan det var opstået da de fik opgaven i 2019. Vasen ligner et skip og logoet er en gnist, og selve gnisten (Logoet) er helt unik på hver eneste vase. Hver vase man sælger i butikken er der et lille overskud, som tilfalder Livsgnisten-Odsherred, hun var glad for at nu kunne hun endelig fortælle hvad overskuddet gik til.

Derefter var der æblecider og æblemuffis til alle de fremmødte.

Bliv medlem

Bliv medlem af Livsnisten-odsherred. Vi glæder os til at møde dig.

KONTAKT OS HER
KONTAKT OS HER