Ved overrækkelsen af Livsgnist prisen den 2. marts var der to taler for prismodtagerne. Den første er Henning Lundhøjs tale til Hanne Svendstrup Jensen. Den anden er John Witzels tale for Gitte Ahrens.

Livsgnisten Odsherred. Livsgnist prisen.

I 2019 til et bestyrelsesmøde kom det frem om man kunne  påskønne som havde gjort noget for Livsgnisten-Odsherred. Peter Løn ville gerne spørge keramikeren Tue i Kåstrup, om han ville sponsorere en sådan ting. Det ville han gerne, og hans kone Marianne Poulsen ville gerne lave en flot dekoration.

Det er blevet til en rigtig flot vase, med en fantastisk flot livsgnist som dekoration. Man laver selvfølgelig ikke kun en, men Tue har doneret 3 stk. vaser til Livsgnisten Odsherred. Når han nu var i gang med at støbe, kunne han jo lave en masse.

Tue og Marianne har sidenhen solgt nogle stykker i deres butik i Kåstrup her i Coronatiden, men har ikke kunne fortælle rigtig hvad det forestiller. Da det først i dag at det skulle offentlig gøres hvad vasen var fremstillet for. Det de har solgt indtil nu, er at de har taget en overpris for vaserne, og en del af overskuddet tilfalder Livsgnisten Odsherred . Vi har modtaget 600 kr. indtil nu. Allerede nu vil vi sige tak for donationen fra jer begge to.

Marianne Poulsen for overrakt en buket blomster som tak.

Livsgnist prisen skulle have været uddelt til Livsgnisten Odsherred ordinære generalforsamling den 24. marts 2020 . Men som sagt så har coronaen spændt ben for at dette kunne lade sig gøre. Generalforsamlingen blev i år afholdt på en anderledes måde. Den måde man har gjort det i år, har alle medlemmer accepteret. Sådan bliver det nok også her i 2021.

Hvem skal så have den første Livsgnist pris, der var mange emner som havde fortjent denne påskønnelse. Det skulle jo være en som havde gjort noget for Livsgnisten Odsherred. Men det var svært, mange var kandidat til at modtage Livsgnist prisen. Men til sidst kom valget. Det bliver i år Hanne Jensen, hun siger aldrig nej, enten der skal gå`s med de demente eller der skal bages kage til de forskellige arrangementer som bliv afholdt på Præstevænget.

Vi kunne ikke komme uden om at det skulle være Hanne Jensen som skulle modtage den første Livsgnist pris. Så tillykke med prisen Hanne. Du kan nu prale med at du er den eneste i hele verden som har en sådan en vase med dette livsgnist motiv.

John Witzels tale til Gitte Ahrens:

Kære Gitte man kan mærke når du er i ens nærhed – og det kan alle på den gode måde – Tak for det. Du kender os alle – i cafeen – gå ture og motion. Du er ops på vore stærke og svage sider. Du gir og vi får – Tak for det.

Du har evnen til at ha` og holde frivillige omkring dig til dit arbejde. Du er en der finder muligheder i umulige tider. Jeg vil kalde dig en spejder, du gør det der står i lov og løfte.

Du får Livsgnist prisen for det du gør og er, jeg siger tak på Livsgnisten vegne – Tillykke med prisen Gitte.

Bliv medlem

Bliv medlem af Livsnisten-odsherred. Vi glæder os til at møde dig.

KONTAKT OS HER
KONTAKT OS HER