Candle Light Dinner

Søndag den 1. april prøvede Livsgnisten i samarbejde med demensindsatsen og Alzheimerforeningen i Vestsjælland at lave en Candle Light Dinner fest for de demente og deres pårørende.
Det er altid spændende når man prøver noget nyt hvor mange kommer der, og er det besværet værd. Det var det, der kom 51 personer, hvor også de mange frivillige var med til bords. det blev en fantastisk dag for de mange fremmødte.

Det var Mette Abrahamsen fra Alzheimer foreningen og Ole Kiggert fra Livsgnisten som bød de mange fremmødte velkommen.

Dinne`en bestod af en velkomstdrink – forretten var gravet laks med flutes – hovedretten var gammeldags oksesteg med div. grøntsager til og til sidst blev der serveret kaffe og kage. Underholdningen var Sigrid Dines fra Holbæk på flygel og Bente Eskesen med ældre sange, Sigrid Dines spillede også til fællessangene.
I køkkenet var det Jette Graves og Hanne Jensen der var startet kl 8 om morgenen for at man kunne blive færdig til kl. 13:00, op af formiddagen stødte Hanne Munk til for at hjælpe i køkkenet.
Det var de mange frivillige som sørgede for at der var noget i glassene og for at maden blev serveret. Det var også dem som var startet om formiddagen og dækket de fine borde.
Da det hele var overstået, var man enig om at det havde være lidt hårdt, men en vellykket fest man havde stablet på benene.
En stor TAK til de mange frivillige fra Alzheimerforeningen – Dementindsatsen og Livsgnisten – Tak.

Bliv medlem

Bliv medlem af Livsnisten-odsherred. Vi glæder os til at møde dig.

KONTAKT OS HER
KONTAKT OS HER